Vizita neasteptata

36,00 lei

Nora Roberts – Vizita neasteptata.

Categorie: Autor:
Editura: Lider
  • Pagini: 392
  • An: 2007
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Nora Roberts, autoare a peste 160 de best-selluri, uneori semnate sub pseudonimul J.D. Robb, considerată cea mai bună autoare a genului thriller de către prestigiosul New York Times, a fost recompensată cu numeroase premii.

Acest nou roman al său, Vizita neasteptata, reprezintă o poveste plină de suspans, plasată în anul…2059. Eve Dallas este un ofiţer de poliţie curajos, în măsură să anihileze hoţi de buzunare, traficanţi de droguri şi alţi delincvenţi periculoşi. Dar când se pomeneşte, la secţia unde lucra, cu Trudy Lombard, fosta sa mamă adoptivă, se pierde cu firea. Pentru că scopul vizitei acesteia nu e unul de natură sentimentală, ci un şantaj ordinar privitor la secretul teribil din copilăria Evei, a cărui dezvăluire i-ar putea compromite cariera.

Lucrurile se complică mult în momentul descoperirii cadavrului lui Trudy într-o cameră de hotel. Figurând pe lista suspecţilor, poliţista recurge la investigaţii minuţioase şi, în acelaşi timp periculoase, pentru a afla cine a transformat-o pe şantajistă în victimă. Pe parcursul lor ies la iveală lucruri înspăimântătoare…

O carte pasionantă, cu un subiect original, tulburător, care va capta, cu siguranţă, interesul cititorului.

Nora Roberts - Vizita neasteptata.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vizita neasteptata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *