Coș de cumpărături

Anticariat online cu mii de cărți din toate domeniile

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

Luni-Vineri 08:00 - 20:00

Anticariatul Cărți-Online

Carti-Online.ro este anticariatul online ce oferă cărţi noi şi vechi din cele mai diverse domenii, de la cărți de beletristică și romane de dragoste, la volume de artă, istorie și filosofie, cărți rare şi ediţii princeps, în franceză, germană şi engleză, manuale tehnice şi multe altele.

After looking at alternatives

Our journey began in 2018

Synth kickstarter coloring book cold-pressed fanny pack man bun beard. Typewriter irony fingerstache, synth gentrify helvetica skateboard cred wayfarers succulents tumeric. Edison bulb semiotics cornhole raclette. Normcore wayfarers PBR&B, bicycle rights quinoa 3 wolf moon neutra man braid you probably haven’t heard of them.

A perfect fit for your every day life

Designed to be versatile

Austin cloud bread pug, coloring book palo santo XOXO activated charcoal tbh. Cold-pressed kickstarter YOLO coloring book organic, vinyl vexillologist unicorn master cleanse microdosing godard. Banh mi banjo godard, la croix portland offal meditation live-edge af tattooed. 

Simplicity in design and form

We’re just getting started

Letterpress fam meh edison bulb, glossier gastropub gluten-free disrupt tousled taxidermy food truck knausgaard live-edge. Tumblr celiac flannel mumblecore gluten-free everyday carry. Fixie kitsch wayfarers dream roof party craft beer salvia knausgaard franzen. Beard XOXO listicle, vaporware trust fund shaman cred.

Libraria Carti Online

Noutăți în stoc

Despre noi

Carti-Online.ro este anticariatul online ce oferă cărţi noi şi cărţi vechi din cele mai diverse domenii, de la cărți de beletristică și romane de dragoste, la volume de artă, istorie și filosofie, cărți rare şi ediţii princeps, cărţi în franceză, germană şi engleză, manuale şcolare şi multe altele. Dacă alegeți să vă creați un cont de client pe site-ul nostru, veți beneficia, pe lângă reduceri suplimentare și vouchere-cadou oferite cu diverse ocazii, de un profil online securizat, dotat cu un panou de control cu ajutorul căruia vă puteţi verifica comenzile, edita adresele de facturare şi livrare, imprima facturile aferente şi multe altele.

Comandă. Cum cumpăr

Pentru a comanda o carte din anticariatul online CartiOnline.net, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli. Adăugaţi cartea în coşul de cumpărături, dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ, aflat în pagina cărţii. Dacă doriţi să adăugaţi în coş şi alte produse, repetaţi această acţiune pentru fiecare carte dorită. Coşul cu produse are o valabilitate temporară pentru vizitatorii neautentificaţi şi o valabilitate permanentă, până la revenirea dvs. pe site, pentru clienţii care s-au înscris pe site-ul nostru şi sunt autentificaţi în contul lor personal. Creearea unui cont se face gratuit şi nu este condiţionată de nimic. După ce aţi adăugat toate ccărţile dorite în coş, daţi click pe butonul COMANDĂ, aflat în pagina coşului de cumpărături. Apoi urmaţi paşii necesari pentru completarea datelor de livrare şi plată, dând click pe butonul CONTINUĂ. Completaţi integral datele necesare în formularul de comandă şi trimiteţi comanda apăsând butonul TRIMITE COMANDA!. Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un email automat cu detalii complete despre comanda dvs. şi despre modalităţile de livrare şi plată alese. Deşi in extremis acceptăm şi comenzi telefonice sau prin email, nu recomandăm utilizarea acestui mod de comandă, întrucât este greoi şi nu oferă niciunul din avantajele comenzii online şi a existenţei unor date scrise aferente contului dvs. Pentru orice comenzi vă recomandăm folosirea coşului de cumpărături. În orice moment al navigării dvs. pe site-ul nostru vă puteţi răzgîndi asupra comenzii, puteţi edita sau şterge conţinutul parţial sau integral al coşului sau puteţi adăuga alte articole. Puteţi oricând accesa coşul de cumpărături dând click pe butonul CONŢINUT COŞ din dreapta ecranului, din caseta cu titlul ‘Coş cumpărături’.

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului, numai în condiţiile actului normativ menţionat, dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterala în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese către cumpărător, în condiţiile legii.

Transport şi plată

Livrarea produselor se face prin poşta normală (Poşta Română) sau prin curier rapid, pentru orice locaţie de pe teritoriul României. Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Transportul şi alte opţiuni de livrare prin curier rapid sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Preţurile speciale per produs şi pachetele promoţionale sunt valabile pentru orice tip de comandă, indiferent de adresa de livrare.

Comenzi din afara României

Acceptăm şi comenzi din străinătate, însă preţurile şi taxele pentru livrarea în afara României sunt diferite de cele interne, afişate online pe site. Dacă adresa dvs. de livrare este în altă ţară şi doriţi să faceţi o comandă, desigur că o puteţi face, urmând ca noi să vă comunicăm în cel mai scurt timp detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, acceptăm şi plata online prin cărţi de credit.

Informaţii de contact

Agenţia noastră de difuzare de carte şi website-ul Carti-Online.ro sunt dezvoltate de:,
:

Site-ul de prezentare pentru firma noastră este: www.carti-online.ro.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să utilizaţi formularul de contact sau adresele de email şi numerele de telefon afişate în pagina de contact.