Cărți de la editura Prietenii Cărţii

Editura Prietenii Cărții este una dintre cele mai prestigioase edituri din România, cu o istorie bogată și o reputație impecabilă în lumea cărții. Fondată în anul 1995, această editură și-a făcut cunoscut numele în rândul publicului prin publicarea de cărți de cea mai înaltă calitate și prin promovarea valorilor culturale și educaționale.

În prezent, Prietenii Cărții se mândresc cu un catalog impresionant, care cuprinde atât opere ale unor autori români consacrați, cât și cărți traduse din literaturile străine. În plus, editura are o puternică orientare spre dezvoltarea domeniilor științifice și tehnice, cu o gamă largă de lucrări academice și de popularizare a științei.

De-a lungul anilor, Prietenii Cărții și-au consolidat reputația prin publicarea în format de lux a unor opere de excepție, cum ar fi lucrările de istorie ale lui Will Durant, colecțiile Civilizații sau romane celebre în limbile franceză și engleză. În plus, editura a fost mereu preocupată de promovarea literaturii pentru copii și tineret, publicând volume cu povești și romane care îi încurajează pe cei mici să își dezvolte imaginația și să exploreze lumea.

Filtrează titlurile

Afișez 1 - 30 din 69 de rezultate

Afișez 1 - 30 din 69 de rezultate