Spionii rusi. De la Stalin la Putin

19,00 lei

Patrick Pesnot – Spionii rusi. De la Stalin la Putin.

Pagini: 224
An: 2010
Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Cum a fost cu adevărat ucis Troţki? Cum a ajuns în Occident conţinutul raportului secret al lui Hruşciov despre crimele lui Stalin? Ce rol au jucat serviciile secrete în reprimarea mişcărilor de eliberare din Ungaria şi Cehoslovacia? Cât de implicat a fost Elţîn în înlăturarea lui Gorbaciov de la putere? Ce legătură există între ascensiunea lui Putin, obscur colonel KGB, şi războiul din Cecenia?

Iată câteva întrebări la care Domnul X şi Patrick Pesnot încearcă să găsească răspunsuri, antrenând cititorul într-un labirint de intrigi şi maşinaţiuni politice, în incendiara carte Spionii ruşi. De la Stalin la Putin. De la epurările staliniste la falsele atentate orchestrate de Putin, constatăm că, în pofida prăbuşirii sistemului sovietic, guvernul rus continuă să încurajeze corupţia, manipularea şi violenţa.

Cine este Domnul X? Nimeni nu ştie. Dar de mai bine de zece ani, în fiecare săptămână, el dezvăluie secrete teribile pe France Inter, în legătură cu cele mai arzătoare evenimente contemporane.
Scriitor, jurnalist şi om de radio, Patrick Pesnot moderează pe France Inter, încă din 1997, emisiunea “Întâlnire cu Domnul X”. A mai publicat, printre altele, La terrorisme islamique (2008) şi Morts suspectes sous la Ve République (2008).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spionii rusi. De la Stalin la Putin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *