Secretul Suprem (2 vol.)

84,00 lei

David Icke – Secretul suprem (2 volume).

Categorie: Autor:
Editura: Daksha
  • Pagini: 440+416
  • An: 2006
  • Stare: Impecabilă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Cea mai şocantă şi explozivă carte semnată David Icke. Toţi oamenii de pe această planetă suntem afectaţi de incredibilele informaţii expuse de David Icke în această carte. El demonstrează în detaliu, folosind surse bine documentate, că aceleaşi linii genealogice controlează de mii de ani planeta Pământ, precum şi modul în care omenirea este atent şi meticulos manipulată.

Aceşti monştri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoaşterea spirituală şi ezoterică ce ne-ar putea elibera din actuala închisoare mentală şi emoţională în care suntem ţinuţi. Secretul Suprem ne îndeamnă la trezirea generală, pentru a pune capăt acestei terori ascunse!

David Icke explică pe larg sursa și procesul transformării incredibile care urmează să se producă pe această planetă. Volumul al doilea abordează sacrificiile umane și animale, controlul minții și manipularea maselor, ritualurile satanice și crimele; acestea sunt doar o parte din dezvăluirile șocante pe care David Icke ni le prezintă în cea mai controversată dintre cărțile sale, Secretul Suprem.

Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasă care a oficiat ritualuri de magie neagră alături de mari nume ale politicii mondiale, arată fără nicio urmă de îndoială adevărata identitate a celor care conduc această lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezintă într-o nouă lumină unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul“ prințesei Diana sau asasinarea președintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate în detaliu cu mult timp înainte.

Dar, așa cum ne îndeamnă însuși autorul, „haideți să punem odată capăt acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta Pământ și conștiința umană trec printr-un proces de vindecare, ridicând încă un colțișor din vălul care ascunde realitatea.“

Despre Secretul Suprem s-a spus, pe bună dreptate, că este “cartea care va schimba lumea”. Nici o persoană care o va citi nu va rămâne aceeaşi!!!

David Icke - Secretul suprem (2 volume).

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secretul Suprem (2 vol.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *