Montauk – conexiunea extraterestra

49,00 lei

Stewart Swerdlow, Peter Moon – Montauk – conexiunea extraterestra.

Editura: Daksha
  • Pagini: 256
  • An: 2006
  • Stare: Impecabilă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Montauk: conexiunea extraterestră revelează cele mai uluitoare dovezi despre răpirile fiinţelor umane de către extratereştri.

Este relatarea autobiografică a lui Stewart Swerdlow, un intelectual rafinat şi totodată un clarvăzător înnăscut, care s-a confruntat cu multe scenarii spaţio-temporale stranii pe parcursul vieţii sale de până acum. După ce a fost răpit de mai multe ori de extraterestri, Stewart l-a întâlnit pe Preston Nichols şi astfel el şi-a amintit propriul rol pe care l-a avut în experimentele foarte secrete de călătorie în timp care fac parte din Proiectul Montauk.

Pentru că a refuzat să renunţe la asocierea sa cu Nichols, Stewart a fost închis de autorităţi, însă adevărul începuse deja să iasă la lumină. Luptând pentru supravieţuire, Stewart şi-a folosit capacităţile mentale pentru a învinge influenţele negative din jurul său; în cele din urmă, el a descoperit numitorul comun în ecuaţia extraterestră – un limbaj interdimensional cu ajutorul căruia comunică fiinţele conştiente.

Montauk: conexiunea extraterestră reprezintă o nouă cotitură în saga Montauk, ce plasează întregul subiect pe o octavă superioară.

Stewart Swerdlow, Peter Moon - Montauk - conexiunea extraterestra.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Montauk – conexiunea extraterestra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *