Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii

36,00 lei

Daniel Estulin – Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii.

Editura: Meteor Press
Pagini: 384
An: 2008
Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Pătrunzând într-o lume învăluită până nu demult într-un mister total şi protejată prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin oferă o expunere fascinantă a întâlnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.

De la începuturile sale, în 1954, în hotelul Bilderberg din orăşelul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-miniştri europeni, preşedinţi americani şi cei mai bogaţi directori executivi din lume, toţi aceştia adunându-se anual pentru a dezbate viitorul politic şi economic al lumii.

Presei nu i s-a îngăduit niciodată să participe şi nici concluziile sau discuţiile Clubului n-au fost făcute publice, în ciuda faptului că acestea au implicaţii uriaşe pentru toţi cetăţenii planetei.

Utilizând metode care seamănă cu tacticile spionilor din Războiul Rece – şi riscându-şi propria viaţă în câteva rânduri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reuşise nimeni: a aflat ce se discuta în spatele uşilor închise ale hotelurilor opulente şi a făcut public totul într-o dezvăluire fără precedent.

Daniel Estulin – Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *