Asasini şi asasinate celebre

0,00 lei

Paul Donnelley – Asasini şi asasinate celebre.

  • Pagini: 240
  • An: 2009
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Thomas Becket, Abraham Lincoln, Franz Ferdinand, John F. Kennedy, Che Guevara, Martin Luther King… descoperiţi povestea a 25 de asasinate care au schimbat pentru totdeauna istoria lumii. De la înjunghierea lui Iulius Caesar, din anul 44 î.Hr., în plin Senat roman, până la împuşcarea Indirei Gandhi, în 1984, de către doi membri ai propriei gărzi personale, volumul de faţă analizează în detaliu atât evenimentele care au condus la fiecare asasinat în parte şi întâmplarea în sine, cât şi consecinţele acestor acţiuni violente.

Asasini şi asasinate celebre reprezintă o analiză tulburătoare a intrigilor care au condus la moartea tragică a unora dintre cele mai marcante figuri ale istoriei.

Despre Paul Donnelley

Paul Donnelley este autorul volumelor de non-ficţiune Essex Murders (2007) şi The Arsenal Companion (2008), a enciclopediei de succes Fade to Black (2000, 2003, 2005) şi a biografiilor unor personalităţii marcante din lumea filmului, ca Julia Roberts şi Judy Garland. De asemenea, este un colaborator asiduu al unor publicaţii de marcă, precum The Sunday Telegraph, The Sun, Daily Mail şi Sunday Express.

Paul Donnelley - Asasini şi asasinate celebre.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Asasini şi asasinate celebre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *