Reduceri!

Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct

249,00 lei

-14%

Charles Darwin – Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 242
  • An: 1967
  • Stare: Impecabilă
  • Coperta: Cartonată

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Frumoasă ediţie princeps în limba română a lucrării lui Charles Darwin Expresia emoțiilor la om și animale. Despre instinct, un studiu ştiinţific aprofundat ce urmează în mod firesc teoriile publicate în Originea speciilor.

Expresia emoţiilor la om şi animale constituie a noua opera darwinistă tradusă pentru prima dată, în mod integral, în limba română. Această traducere s-a făcut de asemenea sub auspiciile Academiei Române şi este tipărită în colecţia „Clasicii ştiinţei universale”.

Lucrarea în englezeşte reprezintă ediţia oficială tipărită de către Editura John Murray (care a tipărit şi celelalte opere ale lui Darwin). Lucrarea ne-a fost procurată de dr. Pierre Ionesco, ca şi multe din celelalte opere darwiniste; îi mulţumim și pe această cale pentru sprijinul susţinut acordat.

Traducerea Expresiei emoţiilor… s-a efectuat de acelaşi colectiv ca şi celelalte opere. Făcîndu-se traducerea mai întîi din limba engleză în limba română, s-a confruntat apoi cu textul englez şi concomitent cu traducerile în limba rusă, în limba germană şi în limba franceză.

Un volum masiv, format foarte mare, coperţi cartonate şi pânzate, titluri aurii. Include o serie amplă de ilustraţii alb negru.

Exemplarul de faţă se află în stare impecabilă şi este prima (şi singura, de altfel) ediţie, apărută la editura Academiei Române în 1967, într-un tiraj foarte mic, de numai 2.220 exemplare, tipărite pe hârtie velină satinată.

Charles Darwin - Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *