Setea de intregire

29,00 lei

Christina Grof – Setea de intregire.

Pagini: 376
An: 2007
Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Această carte este o hartă a regăsirii de sine. Sentimentul alienării, al golului interior, face ravagii în lumea occidentală a zilelor noastre.

Însingurați, cetațenii acestei lumi rătăcesc în labirinturile iluziei, încercând să umple acest gol interior cu orice: cu posesiuni, cu droguri, cu muncă, cu alcool sau antidepresive. Așa se nasc dependențele. Nimic nu poate umple acest gol, decât reunirea spirituală cu Sinele. Vindecarea alienării este o vindecare spirituală și mistică.

Christina Grof este unul dintre cei mai experimentați exploratori și teoriticieni ai lucrului cu stări de conștiință extinsă. Este fondatorul, alături de Stanislav Grof, al Respirației Holotropice și unul dintre pionierii psihologiei transpersonale. Setea de întregire este o carte de referință pentru oricine se află într-o căutare spirituală sau se confruntă cu vreo forma de dependență.

O carte impecabilă, clară, un ghid pentru orice terapeut trasnpersonal, pentru orice explorator al conștiinței sau căutător de Sine.

Una dintre cele mai bune cărți ale Călătoriei Inimii, la loc de cinste printre Cărțile Maestrului Interior – Elena Francisc, într-o ediție – omagiu adus Christinei și lui Stanislav Grof.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Setea de intregire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *