Reduceri!

Podoabe de suflet

29,00 lei

-9%

Floriana Jucan – Podoabe de suflet.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 136
  • An: 1990
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Rarisim volum, debutul literar al celebrei jurnaliste Floriana Jucan, scris la varsta de 15 ani si publicat in 1990 la editura “Spectaconu” in doar cateva sute de exemplare si niciodata reeditat ulterior.

Floriana Jucan s-a născut în Bucureşti, la 1 decembrie 1974. Copilăria i-a fost influenţată de divorţul părinţilor, de cei câţiva ani petrecuţi într-un internat săptămânal şi de multe dorinţe şi ambiţii. La 15 ani, publică volumul de poezii Podoabe de suflet, iar la 21 de ani, romanul Ambasadorul.

Experienţa senzaţională a unei românce extrem de tinere, care trăieşte o tulburătoare poveste de dragoste cu ambasadorul Elveţiei în Bucureşti, mediul şi personajele politice, realismul şi veridicitatea descrise de Floriana Jucan fac din Ambasadorul o carte unică în peisajul cultural de după 1989. In paralel cu frecventarea Facultăţii de Administraţie Publică Ştiinţe Administrative, Floriana se impune ca jurnalistă de succes la cotidianele Evenimentul zilei şi Ziua, fiind acreditată la Preşedinţie şi Guvern.

Floriana Jucan – Podoabe de suflet.

Floriana Jucan - Podoabe de suflet.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Podoabe de suflet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *