Reduceri!

Trei camarazi

32,00 lei

-11%

Erich Maria Remarque – Trei camarazi.

Categorie: Autor:
Editura: Eminescu
  • Pagini: 406
  • An: 1978
  • Stare: Impecabilă

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

“Masina e un prieten, dar Karl fusese mult mai mult pentru noi. Un camarad. Karl, naluca soselelor. Fusese unul de-ai nostri. Karl si Koster, Karl si Lenz, Karl si Pat. Cu furie neputincioasa, mi-am scuturat bocanind zapada de pe pantofi. Lenz murise. Karl plecase. Dar Pat? Cu ochi intunecati, am privit cerul, acest cer cenusiu si nesfarsit al unui Dumnezeu dement, care inventase viata si moartea ca sa se distreze.”

Caractere puternice, prietenie, dragoste, devotament, un roman tulburator.

Erich Maria Remarque – Trei camarazi.

Despre autor:

Erich Maria Remarque este unul dintre cei mai însemnaţi autori de limbă germană ai secolului al 20-lea, fiind cunoscut în lumea întreagă; operele sale au fost traduse în cel puţin 58 de limbi. Remarque a fost şi este un reprezentant al „celeilalte Germanii”, angajamentul său literar stând sub semnul unei opoziţii de factură luministă faţă de război, oprimare şi dictatură, precum şi al luptei individului pentru autodeterminare şi o existenţă în pace şi libertate. Iată mesajul pe care autorul a vrut să-l transmită cititorilor din lumea întreagă cu ajutorul cărţilor sale: romane captivante, bogate în acţiune, piese de teatru, scenarii de film.

În conştiinţa publică internaţională opera lui Remarque se limitează la unsprezece romane, începând cu Pe frontul de vest nimic nou (In Westen nichts Neues, 1929) şi terminând cu romanul Umbre în Paradis (Schatten im Paradies) publicat în 1971 postum de către soţia sa. Între ele, câteva succese internaţionale cum ar fi Trei camarazi (Drei Kamaraden), Noaptea la Lisabona (Die Nacht von Lissabon) sau Arcul de Triumf (Arc de Triomphe).

Erich Maria Remarque - Trei camarazi.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trei camarazi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *