Reduceri!

Talismanul (3 vol.)

Prețul inițial a fost: 249,00 lei.Prețul curent este: 190,00 lei.

-24%

Stephen King, Peter Straub – Talismanul (3 vol.).

Categorie: Autori: , Colecție:
Editura: Nemira
  • Pagini: 367, 206, 283
  • An: 1998
  • Stare: Foarte bună
  • Coperta: Broșată

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Colaborarea legendară dintre autorii de bestseller-uri Stephen King și Peter Straub a dus la crearea unui un thriller epic despre încercarea unui băiat de a salva viața mamei sale. Acțiunea se desfășoară într-o lume paralelă care amintește de atmosfera din seria Turnul Întunecat.

Jack Sawyer, în vârstă de doisprezece ani, este pe cale să înceapă o călătorie fantastică și terifiantă în căutarea misteriosului Talisman – un cristal fermecat care este singurul lucru ce o poate salva de la moarte pe mama lui Jack. Dar pentru a-și atinge obiectivul, Jack trebuie să-și croiască drum nu numai prin cuprinsul Statelor Unite, ci și prin minunata și amenințătoarea lume paralelă a Teritoriilor.

În Teritorii, Jack găsește un alt tărâm, în care aerul este atât de curat și limpede, încât omul poate simți mirosul unei ridichi scoase din pământ la o milă depărtare – și o viață poate fi stinsă instantaneu în lupta continuă dintre bine și rău. Aici Jack descoperă „Twinners”, reflecții ale oamenilor pe care îi cunoaște pe pământ – în special regina Laura, geamănul propriei mame în pericol a lui Jack. În timp ce Jack pendulează între lumi, îndreptându-se spre vest, spre Talismanul mântuitor, o succesiune de întâlniri incredibile îl provoacă la fiecare pas.

O epopee memorabilă, plină de aventură și suspans, Talismanul este unul dintre cele mai influente și lăudate romane fantasy scrise vreodată.

Stephen King, Peter Straub – Talismanul.

Ediția I, set complet de 3 volume.

Stephen King, Peter Straub - Talismanul (3 vol.).

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Talismanul (3 vol.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *