Pandora. Efectul Lazar

39,00 lei

Frank Herbert, Bill Ransom – Pandora. Efectul Lazar.

Categorie: Autori: , Colecție:
Editura: Nemira
  • Pagini: 478
  • An: 1995
  • Stare: Bună

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Pandora: Efectul Lazăr continuă povestea începută de Frank Herbert și Bil Ransom în Incidentul Iisus, despre planeta Pandora și oamenii care se luptă să supraviețuiască într-o lume neprielnică.

Nava-Mamă a dispărut, iar Algele-Avata, care țineau sub control oceanul, au fost exterminate de blamatul Jesus Lewis. Apa este stăpână acum pe întreaga planetă, continentele s-au scufundat sub valurile furioase, iar pandoranii s-au adaptat. O parte dintre ei trăiesc pe gigantice insule organice care plutesc în derivă, purtate de curentii oceanici, ceilalti, tritonii au coborât în adâncurile oceanului. Insularii au suferit mutații serioase în timp ce tritonii au încercat pe cât posibil să își păstreze forma umană standard.

Pandora: Efectul Lazăr descrie relația de dragoste dintre Brett Norton, un pescar insular și Scudi Wang, fiica unui foarte bogat triton. Cei doi sunt prinși într-un complot pe care trebuie să-l dea în vileag și care îl are în centru pe GeLaar Gallow, un triton care și-a pus în cap să obțină puterea asupra Pandorei.

Numai că algele au fost recreate de către tritoni cu scopul de a domoli oceanul și de a ridica iarasi continentele deasupra apei. Iar Vata, fiica zamislită de alge, nu pare de acord cu planul lui Gallow de a pune mâna pe celulele de hibernare lăsate de Nava pe orbita Pandorei.

Ruptura dintre societățile umane diferite și conflictele pe care aceste diferențe le nasc sunt scoase în evidență de Frank Herbert prin modul în care lasă personajele să se confrunte cu ele, să le soluționeze, să caute răspunsuri și soluții.

Frank Herbert, Bill Ransom – Pandora. Efectul Lazăr.

Ediția I.

Frank Herbert, Bill Ransom - Pandora. Efectul Lazar.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandora. Efectul Lazar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *