Traieste clipa

24,00 lei

Nora Roberts – Traieste clipa.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 257
  • An: 2011
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

Laurel McBane este pasionată de arta culinară şi creează cele mai extravagante şi mai strălucitoare torturi şi deserturi, tuşa finală a unei nunţi perfecte, aşa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienţii lor. Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-şi închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic şi inteligent, exact aşa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Del este atât de protector şi de drăguţ, încât ea nu crede că ar putea să depăşească vreodată graniţa prieteniei. Dar, când o clipă de pasiune dezlănţuită o aduce în braţele lui, într-un sărut pătimaş, Laurel va trebui să-şi învingă temerile din propria minte şi să transforme clipa în eternitate.

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie şi familie şi despre acele momente unice care transformă o relaţie oarecare în marea iubire.

Nora Roberts – Traieste clipa. O carte din seria Cvartetul mireselor.

Nora Roberts - Traieste clipa.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Traieste clipa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *