Sarutul ispitei

36,00 lei

Sandra Brown – Sarutul ispitei.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 192
  • An: 2011
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Megan Lambert este o tânără văduvă care şi-a găsit consolarea în munca de director de vânzări la un important post de televiziune. Cea mai mare agenţie de publicitate cu care colaborează este condusă de Josh Bennett, fostul şef al lui James, soţul ei care şi-a găsit sfârşitul tragic şi prematur în urmă cu trei ani. Megan nutreşte o profundă antipatie pentru Josh – pe care îl acuză şi de moartea lui James – din cauza sărutului pasional pe care l-au împărtăşit în noaptea nunţii ei cu James.

Şocată de reacţia pe care a avut-o în acele momente şi simţind că şi-a trădat viitorul soţ, Megan a reuşit să-l evite de atunci pe Josh. Ceea ce nu ştie este că acesta nu se va da înapoi de la nimic – nici măcar de la minciuni şi manipulări – pentru a fi împreună cu ea. Megan va fi atrasă astfel într-un joc înşelător de-a şoarecele şi pisica de bărbatul care a reuşit să îi dea un sărut pe care nu l-a uitat niciodată… sărutul ispitei.

De la succesul primului său roman, în 1981, Sandra Brown îşi dedică mare parte din activitatea literară romanelor de dragoste. Dintre cele peste 70 de titluri din palmares, publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare, 60 s-au aflat pe primele poziţii în clasamentul celor mai bine vândute cărţi ale publicaţiei The New York Times şi au consacrat-o drept una dintre cele mai importante autoare contemporane. Printre numeroase distincţii literare primite se numără şi Texas Medal of Arts, în 2007, şi Premiul pentru întreaga carieră oferit de Asociaţia scriitorilor americani de romane de dragoste.

Sandra Brown – Sărutul ispitei.

Sandra Brown - Sarutul ispitei.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sarutul ispitei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *