Ricoseu

56,00 lei

Sandra Brown – Ricoseu.

Categorie: Autor:
Editura: Lider
  • Pagini: 504
  • An: 2008
  • Stare: Nouă
  • Coperta: Broșată

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Una dintre cele mai apreciate autoare contemporane, Sandra Brown, revine în atenţia cititorilor cu un roman despre crimă şi trădare în înalta societate din Savannah.

Detectivul de la omucideri Duncan Hatcher este chemat în mijlocul nopţii acasă la judecătorul Cato Laird pentru a investiga moartea unui bărbat. La prima vedere, cazul pare simplu: Elise, soţia judecătorului, a surprins un hoţ şi l-a împuşcat în legitimă apărare. Duncan este însă suspicios; instinctul îi spune că relatarea femeii este parţial adevărată. Hotărât să afle legătura dintre victimă şi soţii Laird, detectivul se afundă în investigaţii. Atât cariera cât şi integritatea sa sunt puse astfel în pericol, deoarece nu mai poate ascunde atracţia pe care o simte faţă de Elise Laird, chiar dacă e o femeia măritată, o mincinoasă şi suspectă de crimă. Pistele se complică, apar noi indicii care l-ar putea implica chiar şi pe mafiotul local Robert Savitch. Apoi Elise dispare…

Cartea este un thriller captivant, plin de mister, o poveste parcă ruptă din viaţă despre lupta eroului cu sine însuşi, oscilând între dorinţă şi datorie.

Sandra Brown – Ricoșeu.

Sandra Brown - Ricoseu.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ricoseu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *