Pulbere de stele (2 vol.)

46,00 lei

Charlotte Bingham – Pulbere de stele (2 vol.).

Editura: Miron
  • Pagini: 398+366
  • An: 1994
  • Stare: Nouă

2 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Elizabeth Laurence este uluitor de frumoasa. Atat de frumoasa, incat nu a stiut niciodata ce este o zi obisnuita. O stea inca din prima clipa cand apare intr-un film, cu un viitor asigurat, este distribuita intr-o piesa de mare succes alaturi de fascinantul Jerome Didier. Este la fel de superb ca si ea, menit sa devina cel mai bun actor al generatiei sale. Jerome s-ar parea ca este facut pentru Elizabeth.

Dar Jerome se indragosteste de Pippa Nicholls, o fata cu parul zburlit si lipsita de griji, si, spre disperarea lui Elizabeth, se casatoreste cu ea. Totul pare sa fie pentru ei o fericire infinita, pana cand dramaturgul Oscar Green, un prieten comun, scrie un rol pentru Elizabeth bazat pe persoana Pippei – iar Jerome este in mod tragic amagit de duplicitatea artei sale, confundandu-le pe cele doua femei…

Pulbere de stele este o reprezentare extraordinara a puterii distructive pe care o detine frumusetea, atat pentru stelele care o poseda, cat si pentru cei care traiesc in lumina lor.

Charlotte Bingham – Pulbere de stele (2 vol.).

BESTSELLER.

“Lectura obligatorie, de exceptie!” (Today)

“O ilustrare captivanta a lumii reale care se ascunde dincolo de splendoarea scenei”. (Me)

Pulbere de stele este triumfatoarea realizare a unei romanciere care se afla la apogeul artei sale”. (United Press International)

“Charlotte Bingham a produs un roman extraordinar de captivant, perfect pentru vacanta, pe care n-am mai putut sa-l las din mana”. (Sunday Express)

Charlotte Bingham - Pulbere de stele (2 vol.).

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulbere de stele (2 vol.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *