Fericiti pentru totdeauna

29,00 lei

Nora Roberts – Fericiti pentru totdeauna.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 246
  • An: 2011
  • Stare: Nouă

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot. Deşi implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n poveşti, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, părinţii ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârşit. Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel şi mult prea previzibil, cu ochelari şi pantaloni de tweed şi cu un ciudat simţ al umorului, îi va schimba viaţa exact când se aşteaptă mai puţin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăţa cum să îşi creeze propriile momente de fericire.

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie şi familie şi despre acele momente unice care transformă o relaţie oarecare în marea iubire.

Nora Roberts – Fericiti pentru totdeauna. O carte din seria Cvartetul mireselor.

Nora Roberts - Fericiti pentru totdeauna.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fericiti pentru totdeauna”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *