In arsita noptii

36,00 lei

Nora Roberts – In arsita noptii.

Categorie: Autor:
Editura: Lider
  • Pagini: 472
  • An: 2006
  • Stare: Impecabilă

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

În arşiţa nopţii este un roman prin care Nora Roberts, alias J.D. Robb, a dobîndit numeroase aprecieri laudative ce au propulsat-o pe primele locuri în topurile americane şi internaţionale.

Anul 2059, New York. Deşi din punct de vedere tehnologic omenirea a ajuns la realizări extraordinare, puţine s-au schimbat în privinţa naturii umane. Încă există criminali în serie, invidie, infatuare şi alte păcate capitale. Vara acestui an a fost una neobişnuit de fierbinte şi… sîngeroasă. O serie de crime săvîrşite asupra unor femei, după acelaşi ritual, de un sadism nemaiîntîlnit, cu incredibile semne de mutilare, creează momente de panică în oraş. Eve Dallas, locotenent de poliţie, se lansează puternic în căutarea acestui criminal odios. Este ajutată de prietena ei, detectiv Delia Peabody, apelînd chiar şi la serviciile unei clarvăzătoare. Şirul atrocităţilor continuă. Toată lumea se întreabă care este mobilul acestor fapte abominabile. Într-un final, se reuşeşte identificarea şi arestarea ucigaşului. Dar, surprizele de-abia acum încep. Şi cea mai mare dintre ele va fi oferită de ultima din seria celor şaisprezece victime, omorîte în aceeaşi manieră.

O carte uimitoare, scrisă într-un stil inconfundabil, cu o acţiune extrem de dinamică şi cu un final absolut neprevăzut, care va stărui multă vreme în memoria cititorului.

Nora Roberts – In arsita noptii.

Nora Roberts - In arsita noptii.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „In arsita noptii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *