Tineretea cocosatului

34,00 lei

Paul Feval-fiul – Tineretea cocosatului.

Categorie: Autor:
Editura: Elis
  • Pagini: 384
  • An: 1993
  • Stare: Impecabilă

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Cocosatul sau Micul Parizian este un erou arhicunoscut. Cum s-a nascut? Care au fost primele lui aventuri? De unde aceasta porecla?

Devenit repede celebru in Franta, alaturi de romanul Cocosatul, scris de tatal sau, Paul Feval, Tineretea cocosatului surprinde viata plina de peripetii a celebrului personaj Henri de Lagardere. Plin de intrigi, crime si capcane genial rezolvate, Tineretea cocosatului este un pasionant roman de capa si spada, de iubire pasionala si viata la limitele riscului.

Tineretea cocosatului, roman fermecator, tradus pentru prima data in limba romana, deschide suita fascinanta a aventurilor lui Lagardere. Caci fiul lui Feval, prin aceasta opera literara, a dat Cocosatului un inceput, eroul capatand, mai mult ca oricand, autenticitate si substanta umana.

Exista, desigur, un Lagardere, un erou legendar; exista un personaj – Cocosatul – a carui gheba servea drept pupitru speculantilor Regentei… si mai ales exista deviza: Daca tu nu vii la Lagardere, Lagardere va veni la tine!

Paul Feval-fiul - Tineretea cocosatului.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tineretea cocosatului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *