Dupa douazeci de ani (3 vol.)

29,00 lei

Alexandre Dumas – Dupa douazeci de ani (3 vol.).

Categorie: Autor:
Editura: Minerva
Pagini: 1090
An: 1971
Stare: Foarte bună

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Suntem în anul 1648. A trecut multă vreme de când eroii romanului “Cei trei muschetari” nu s-au mai întâlnit. D’Artagnan, rămas locotenent al muşchetarilor, îşi doreşte gradul de căpitan. Cardinalul Mazarin, ţintă a atacurilor din partea nobilimii, a Parlamentului şi a populaţiei Parisului, îi cere să-şi caute vechii prieteni şi să-i atragă de partea sa.

Însoţit de fostul său valet, Planchet, acum partizan al Frondei, d’Artagnan porneşte în călătorie. Rând pe rând, îşi vizitează foştii camarazi. Aramis este acum abatele d’Herblay, dar pare mai atras ca oricând de intrigi şi de bătălii. Porthos, devenit un bogat senior de provincie, visează la titlul de baron. Athos s-a retras la ţară şi pare preocupat numai de educaţia tânărului Raoul, viconte de Bragelonne.

Primind misiunea de a împiedica evadarea prinţului de Beaufort, d’Artagnan şi Porthos se văd nevoiţi să se confrunte chiar cu vechii lor prieteni, Athos şi Aramis, aflaţi acum în tabăra adversă.

Va rezista legătura sufletească dintre ei acestei grele încercări, sau ambiţiile şi sentimentul datoriei îi vor transforma în duşmani?

  • colecţia Biblioteca Pentru Toţi
  • 3 volume
  • vol.I: 362pag. ; vol.II: 378pag. ; vol.III: 350pag.
  • traducerea de Marcel Gafton

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dupa douazeci de ani (3 vol.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *