Reduceri!

Nobila Casa (2 vol.)

49,00 lei

-17%

James Clavell – Nobila Casa.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 1532
  • An: 1992
  • Stare: Impecabilă

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Au trecut peste 100 de ani de când Dick Struan a înfiinţat cea mai veche companie comercială din Hong Kong. Însă acum, Nobila Casă este în pericol. Iar Hong Kong-ul însuşi a devenit un teritoriu periculos, unde se confruntă agenţii CIA, KGB şi cei ai Republicii Populare Chineze, ieşind la iveală vechi rivalităţi între tai-pani şi o sete de răzbunare care se întinde pe parcursul a mai mult de un secol.

Primejdiile pândesc la tot pasul, pentru că mizele sunt uriaşe, iar rivalii nu ţin cont de nimic. Autorul ne introduce într-o lume plină de tensiune şi suspans, într-o abundenţă de aventuri, cu răpiri, crime şi catastrofe naturale.

Despre autor: James Clavell

James Clavell (10 oct. 1924 – 7 septembrie 1994) a fost deopotrivă un mare romancier, scenarist şi regizor de film. Cunoscut în principal pentru romanele sale cunoscute sub denumirea de “Saga Asiatică”, Clavell a fost autorul mai multor pelicule de success, incluzând “The Fly” (“Musca”), “The great Escape” şi To Sir with Love” (Domnului Profesor, cu dragoste, cu Sidney Poitier).

Fiul unui ofiţer în Marina Militară Britanică, Clavell s-a înrolat la 16 ani în Artileria Regală Britanică, pentru a continua tradiţia familiei şi a luptat împotriva japonezilor în Malaezia. Rănit şi capturat, a fost dus într-un lagăr de prizonieri din Insula Java Centrală, după care a fost mutat la închisoarea Changi, de lângă Singapore.

Romanele sale se remarcă printr-o atenţie scrupuloasă a detaliului în ceea ce priveşte diferenţele de cultură între cea occidentală şi cea asiatică. Romanele sale —
Changi (King Rat, 1962),
Tai-Pan (1966),
Shogun (1978),
Noble House (1980),
Whirlwind (1986) — nu au părăsit palmaresurile de bestsellers timp de ani de zile, cunoscând numeroase reeditări şi traduceri în zeci de limbi, cu tiraje impresionante.

Nobila Casă în ediţia de faţă se prezintă în două volume, de 733pag. + 799pag. O carte absolut esenţială pentru orice bibliotecă respectabilă.

James Clavell - Nobila Casa.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nobila Casa (2 vol.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *