Manualul Razboinicului Luminii

29,00 lei

Paulo Coelho – Manualul Razboinicului Luminii.

Categorie: Autor:
Editura: Humanitas
  • Pagini: 159
  • An: 2003
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Manualul războinicului luminii este o culegere de gânduri filozofice şi poveşti care îi vor încânta pe căutătorii de pretutindeni.

Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii. Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provocări; el are un destin de împlinit. Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar îşi cunoaşte şi calităţile. Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie că şi cea mai îndepărtată stea din Univers se oglindeşte în lucrurile din jurul lui.

Manualul războinicului luminii este o invitaţie pentru fiecare dintre noi să ne trăim visul, să acceptăm incertitudinile vieţii şi să ne ridicăm în întâmpinarea destinului nostru unic. În stilul său inimitabil, Paulo Coelho ne ajută să descoperim razboinicul luminii din noi.

Uneori viaţa îşi arată partea cea mai urâtă. Stai treaz toată noaptea şi te întrebi ce rost ai pe lume. Sau faci rău unei fiinţe iubite. Sau trădezi. Sau te simţi dezamăgit de ceilalţi şi – ceea ce e cu adevărat insuportabil – eşti dezamăgit de tine însuţi. Puteai alege drumul celălalt, trebuia să fie altfel. Nimeni nu te pregăteşte pentru asemenea clipe şi nimeni nu îţi spune cum să treci de ele.

Şi de data aceasta eroul cărţii lui Coelho, războinicul luminii, ar putea fi oricare dintre noi. Fiecare paragraf e o mică oglindă în care recunoaştem cu uimire un moment al vieţii noastre. Fiecare oglindă devine un aforism. Fiecare aforism – o revelaţie. Fiecare revelaţie – o regulă de supravieţuire. Toate regulile sunt o carte de înţelepciune: iniţierea în lupta cu timpul, cu oamenii, cu răul, dar şi iniţierea în frumuseţea vieţii, în miracol, în desluşirea zvonului de clopote al mării.

În scurte pasaje pline de inspiraţie, suntem invitaţi să pornim pe calea războinicului: cel care apreciază miracolul de a fi în viaţă, cel care acceptă eşecul şi cel a cărui căutare îl face să devină ceea ce doreşte să fie.

Paulo Coelho - Manualul Razboinicului Luminii.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manualul Razboinicului Luminii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *