Operatiunea Scud

24,00 lei

Shaun Clarke – Operatiunea Scud.

Categorie: Autor:
Editura: Lucman
  • Pagini: 203
  • An: 1998
  • Stare: Impecabilă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

La 2 august 1990, tancurile irakiene au intrat in Kuweit punand in pericol un sfert din rezervele de petrol ale lumii. Toate astea au condus la Razboiul de 100 de zile, cunoscut ca Operatiunea Furtuna in Desert.

In acest razboi a fost implicat in mare secret legendarul SAS – Special Air Service.

Ca specialisti in razboiul din desert, membrii trupelor SAS au fost angrenati in operatiuni riscante de acoperire – uneori in pozitii foarte avansate in teritoriul inamic. Misiunile celor din SAS erau de recunoastere, spionaj, sabotaj, capturarea prizonierilor, recuperarea ostaticilor, operatiuni de infiltrare in orasele irakiene si raiduri de atac si retragere cu renumitele “Pink Panther” – vehicule Land Rover inarmate.

Unii au fost capturati si torturati. Altii au fost executati. Luptand in secret alaturi de “Sobolanii Desertului” din Brigada a VII-a Blindata, intr-un teritoriu cu nisipuri fierbinti si cer fara pic de nori, SAS a indeplinit misiuni pline de pericole, ce au devenit legendare chiar inainte ca Razboiul de 100 de zile sa se fi terminat.

Operatiunea SCUD este primul dintr-o serie de romane inspirate de faptele acestui extraordinar regiment – o aventura bazata pe fapte reale despre cei mai curajosi soldati din istorie: razboinicii SAS!

Shaun Clarke – Dragon 2: SAS – Operatiunea Scud.

Shaun Clarke - Operatiunea Scud.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Operatiunea Scud”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *