Legiunea blestematilor

19,00 lei

Sven Hassel – Legiunea blestematilor.

Categorie: Autor:
Editura: Nemira
  • Pagini: 255
  • An: 1992
  • Stare: Foarte bună

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Calvarul lor a inceput departe de linia frontului, in cazarmile-inchisoare ale celui de-l III-lea Reich. Acolo au fost fabricate legiunile de otel pe care Hitler le-a trimis sa cucereasca lumea. Dar nici blindajul cel mai gros nu le-a putut apara trupurile si sufletele.

De cate douazeci de ori pe zi ni se repeta, printre injuraturi, ca serveam intr-un batalion disciplinar, ceea ce ne obliga sa fim cei mai buni ostasi din lume.
In timpul primelor sase saptamani am facut exercitii de la sase dimineata pana la sapte si jumatate seara. Exercitii pana cand sangele ne tasnea de sub unghii…

Sven Hassel – Legiunea blestematilor.

Cu bata, cu pumnul, cu patul armei, asa sunt instruiti soldatii care nu se vor teme de nimeni si de nimic. Bravura lor viitoare este direct proportionala cu numarul cicatricelor. Sistemul are insa o fisura: supraoamenii dezerteaza. Cei ajunsi de bratul lung al Armatei sunt trimisi in infernul inchisorilor militare si de acolo mai departe, in unitatile disciplinare aruncate mereu in linia intai. Aceste legiuni ale blestematilor poarta insemnele tuturor armelor si aduna in randurile lor cele mai sinistre si cele mai inocente personaje ale Germaniei naziste.

Sven Hassel - Legiunea blestematilor.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Legiunea blestematilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *