(13) 20.000 de leghe sub mari

12,00 lei

Jules Verne – (13) 20.000 de leghe sub mari.

Editura: Ion Creangă
  • Pagini: 319
  • An: 1977
  • Stare: Bună

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Jules Verne “20 000 de leghe sub mări“.

  • Colecţia Jules Verne, nr.13
  • format mare
  • conţine ilustraţiile ediţiei originale

20 000 de leghe sub mări, apărută întâi, ca şi alte romane ale scriitorului, în publicaţia pentru tineri “Magazine d’education et de récréation”, a fost publicată în volum în 1870.

Câţiva navigatori francezi vor ajunge, din întâmplare, la bordul unui submarin, Nautilus, condus de căpitanul Nemo. Ei vor călători în adâncul mărilor şi oceanelor, descoperind lumea mirifică inaccesibilă oamenilor.

Peripeţiile se succedă în ritm alert, de la lupta împotriva unui monstru marin la cea împotriva unei nave de război. Submarinul este avariat, căpitanul este rănit şi se hotărăşte să se scufunde pentru totdeauna.
Nava şi căpitanul Nemo vor reveni însă în Insula misterioasă, unde o puternică erupţie vulcanică îl va distruge pentru totdeauna.

Despre Jules Verne

Scriitorul francez Jules Verne (1828-1905) este autorul unui mare număr de cărţi în care personajele se angajează în călătorii extraordinare. Peripeţiile lor se petrec în condiţii speciale, în care apar toate cunoştinţele ştiinţifice ale celei de-a doua jumătăţi a secolului al XIX-lea, la care se adaugă o seamă de maşini imaginare. Fantezia creatoare a autorului va fi confirmată de multe ori de-a lungul timpului.

Operele lui Jules Verne se bucură de succes în întreaga lume. Lista internaţională a traducerilor anunţă 4.162 de transpuneri în limbi străine. Scriitorul se situează, din acest punct de vedere, pe al doilea loc, după Agatha Christie.

Stare foarte buna, insa cotorul reconditionat.

Jules Verne - (13) 20.000 de leghe sub mari.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „(13) 20.000 de leghe sub mari”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *