Reduceri!

Castelul

9,00 lei

-53%

Franz Kafka – Castelul.

Categorie: Autor:
Pagini: 402
An: 1968
Stare: Foarte bună

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Castelul a fost gandit, imaginat si scris astfel incat sa nu se poata ivi nici o explicatie. Totul este povestit insa fara nici o aluzie aparenta la fantastic, totul se petrece ca in viata reala. Eroul cartii isi gaseste cat de cat o statornicire, se indragosteste si, in timpul pe care il petrece in sat asteptand noi ordine din partea casei pe care o slujeste, intalneste personaje insolite.

Despre autor:

Franz Kafka s-a nascut la 3 iulie 1883, la Praga. Dupa invatamantul primar in limba germana (1893-1901), la insistentele tatalui, studiaza dreptul, luandu-si doctoratul in 1906. Din anii studentiei dateaza si primele sale incercari literare, la indemnul colegului si prietenului sau, Max Brod, cel care se va ingriji dupa moartea sa prematura (survenita la 3 iunie 1924), de publicarea lucrarilor manuscrise.

Desi cele mai importante opere ale sale – romanele Procesul (1925), Castelul (1926), America (1927), ca si editia de Opere, in patru volume (1935-1937) – vor fi tiparite postum, proza lui Kafka va deveni in scurta vreme unul din reperele fundamentale ale prozei moderne, receptarea ei de catre publicul cititor mentinandu-se mereu vie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Castelul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *