Reduceri!

Ambasadorul

Prețul inițial a fost: 74,00 lei.Prețul curent este: 64,00 lei.

-14%

Floriana Jucan – Ambasadorul.

Editura: Mony Med
  • Pagini: 312
  • An: 1996
  • Stare: Foarte bună

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Ambasadorul este o carte scrisă de Floriana Jucan, publicată într-un tiraj mic în 1996 și care nu a mai fost retipărită ulterior niciodată. Cartea este o poveste de dragoste tumultuoasă între însăși autoarea, Floriana Jucan, pe atunci o jurnalistă româncă, și Jean-Pierre Vettovaglia, ambasadorul Elveției la București. Această relație a propulsat-o pe Floriana Jucan pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume și a făcut-o celebră.

Ambasadorul a fost unul din elementele ce au produs declanșarea unui scandal de presă privind legăturile amoroase dintre ziaristă și diplomatul elvețian. Printre altele, scandalul s-a soldat cu rechemarea de la post a lui Vettovaglia.

Ambasadorul este scrisă în stilul unui jurnal la persoana întâi și descrie o poveste emoționantă despre iubirea interzisă dintre două personaje care provin din lumi diferite. Autoarea reușește să creeze o atmosferă tensionată și plină de pasiune, care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură până la ultima pagină.

Un alt aspect interesant al cărții este descrierea detaliată a vieții politice și sociale din România anilor ’90. Cititorii vor fi transportați într-o lume plină de corupție, intrigi politice și tensiuni sociale, care oferă un cadru perfect pentru povestea de dragoste dintre cele două personaje principale.

Floriana Jucan - Ambasadorul.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ambasadorul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *