Sfidarea mondiala

19,00 lei

Jean-Jacques Servan Schreiber – Sfidarea mondiala.

  • Pagini: 365
  • An: 1982
  • Stare: Impecabilă

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Sfidarea mondiala il poarta pe cititor de la Paris la Bombay, de la Tokyo la Riad, de la Hamburg la Alger.

In satul Taif din Arabia Saudita aterizeaza, la apusul soarelui, zece avioane particulare. Oamenii care coboara din ele detin intreaga bogatie a lumii. Isi expun conditiile.

Din mijlocul milioanelor de fiinte omenesti infometate, nestiutoare de carte, care aduna toata mizeria lumii, sefi de stat nerabdatori interpeleaza Occidentul.

In tarile dezvoltate, societatea industriala, care a incetat sa mai fie stapana petrolului si a investitiilor, se afla la ananghie.

Ciocnirea acestor trei universuri poate sa duca la un dezastru sau sa aprinda o flacara. Cea a unei epopei la scara planetara. Instrumente exista – dar cine stie acest lucru? Revolutia inteligentei este la indeamana noastra – dar cine vrea acest lucru?

Un grup de oameni – europeni, arabi, japonezi -, constienti de aceste pericole, infromati despre aceste realitati si mijloace, au explorat impreuna calea spre renastere. Aceasta cale exista. Fiecare barbat, fiecare femeie va putea sa-si gaseasca locul de munca si deplina afirmare. Aceasta este miza sfidarii mondiale.

Jean-Jacques Servan Schreiber - Sfidarea mondiala.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sfidarea mondiala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *