Secretele Vaticanului

24,00 lei

Bernard Lecomte – Secretele Vaticanului.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 240
  • An: 2010
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

De ce tocmai Mussolini a fost cel care a fondat Cetatea Vaticanului? Care au fost, în realitate, „tăcerile“ papei Pius al XII-lea în privinţa nazismului? Cine a vrut să-l asasineze pe Ioan Paul al II-lea? Ce cuprindea al treilea secret de la Fatima? Este Giulgiul din Torino autentic?

Secretele Vaticanului rămân fascinante şi acum, la fel ca în urmă cu 2000 de ani, când Sfântul Petru era crucificat pe locul actualei bazilici care îi poartă numele. Muzeele, finanţele, criptele, conciliile, papii şi cardinalii… totul este încărcat de mister şi de veneraţie în Cetatea Sfântă. Lunga sa istorie este greu de cuprins într-o singură carte, de aceea lucrarea de faţă se limitează la secolul XX, de la apariţia comunismului până la alegerea ultimului papă. Bernard Lecomte realizează o anchetă uimitoare, desfiinţând tabuuri şi răspunzând la întrebări deseori incomode pentru Biserica Catolică.

Lecomte, jurnalist celebru în Franţa, este autorul a două biografii despre Ioan Paul al II-lea şi Benedict al XVI-lea. Este specialist în istoria Vaticanului, printre ultimele sale cărţi publicate numărându-se Le Pape qui fit chuter Lénine (2007) şi Pourquoi le pape a mauvaise presse (2009).

Bernard Lecomte - Secretele Vaticanului.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secretele Vaticanului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *