Reduceri!

Istoria lui Dumnezeu

64,00 lei

-24%

Karen Armstrong – Istoria lui Dumnezeu.

Categorie: Autor:
Editura: Nemira
  • Pagini: 512
  • An: 2009
  • Stare: Foarte bună
  • Coperta: Cartonată

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Karen Armstrong identifica in Istoria lui Dumnezeu anul 1492. Se pare ca aceasta data a marcat pentru totdeauna istoria occidentala. Acest an constituie, dupa Karen Armstrong, inceputul turbulentelor care au schimbat pentru totdeauna relatiile dintre evrei, crestini si muslumani.

„Aceasta carte nu va fi o istorie a realitatii inefabile a lui Dumnezeu Insusi, care este dincolo de timp si de schimbare, ci o istorie a modului în care oamenii L-au perceput de-a lungul timpului, de la Avraam pâna în zilele noastre. Ideea lor despre El are o istorie, caci a fost intotdeauna ceva usor diferit pentru fiecare grup de oameni care au folosit-o in diverse epoci. Felul în care o anumita generatie si-L reprezinta pe Dumnezeu poate sa nu aiba nici un sens pentru alta. E un adevar ca propozitia „Cred în Dumnezeu” nu are un sens obiectiv în sine, ci, ca orice alta afirmatie, are sens doar intr-un anumit context, cand e facuta de o anumita comunitate. […]” (Karen Armstrong)

„Intr-o buna traditie anglo-saxona, Karen Armstrong abordeaza o bibliografie vasta si idei dintre cele mai problematice intr-un limbaj extrem de accesibil si de curgator. Asa se face ca Istoria lui Dumnezeu este una dintre mai rarele carti serioase care fac o lectura deosebit de captivanta.”

Karen Armstrong – Istoria lui Dumnezeu.

Format mare, coperti cartonate.

Karen Armstrong - Istoria lui Dumnezeu.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Istoria lui Dumnezeu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *