42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul

24,00 lei

Mark Vernon – 42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul.

Autor:
Editura: All

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Mark Vernon se inspiră din 42 dintre cele mai simpatice, mai înțelepte și mai excentrice citate despre marile întrebări ale vieții și le folosește ca puncte de pornire pentru remarcile sale pline de miez. Capitol după capitol, autorul explică ce au avut de spus cei mai mari gânditori despre subiecte cum ar fi viața eternă, munca, dragostea, sexul și natura fericirii, își formulează propriile concluzii și vă provoacă să gândiți voi înșivă profund!

“Ușor de citit, Vernon este în același timp serios și provocator, abordând întrebări de felul ‘Este ignoranța o binecuvântare?’ sau ‘Este dragostea oarbă?’” (Sue Baker, Publishing News)

Mark Vernon – 42 de gânduri profunde despre viață, univers și tot restul.

Mark Vernon este scriitor și jurnalist la publicațiile The Guardian, The Philosophers’ Magazine, Financial Times și New Stateman. Vernon a obținut un doctorat în filosofie de la Universitatea din Warwick, este licențiat în teologie al Universității din Oxford și a obținut o diplomă în fizică de la Universitatea din Durham. În prezent, este Honorary Research Fellow la Colegiul Birkbeck, Universitatea din Londra.