Traim numai o viata?

24,00 lei

Richard Rifkin – Traim numai o viata?.

Editura: Lucman
Pagini: 237
An: 1997
Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Richard Rifkin – Trăim numai o viaţă? (Lucman, 1997, 237p.)

Evenimente de mult trecute, reînviate sub hipnoză şi verificate apoi prin intermediul arhivelor, cu ajutorul istoricilor, demonstrează fără putinţă de tăgadă imortalitatea sufletului.

În această carte, cititorul este invitat să citească părerea specialiştilor şi să-şi facă propria lui opinie.

“Am avut ocazia, în îndelungata mea carieră, să cercetez de aproape câteva cazuri cât se poate de ciudate. Dar aventura relatată în aceste pagini este mai misterioasă decât tot ce-am studiat vreodată, pentru că reuneşte toate ingredientele marilor enigme poliţiste.
în ceea ce mă priveşte, totul a început cât se poate de banal. Intr-o zi, un producător de televiziune de la BBC, Richard Rifkin — autorul acestei cărţi — mi-a telefonat de la Cardiff ca să mă întrebe dacă accept să particip la o emisiune despre hipnoză. Dar era vorba de ceva destul de neobişnuit. Un hipnotizator local celebru, un anume Arnall Bloxham, afirma că mulţi dintre pacienţii săi, în stare de hipnoză, îşi aminteau şi retrăiau o existenţă, o încarnare terestră anterioară, ba chiar mai multe.
Am acceptat propunerea fără nici o ezitare.
M-am dus deci la Cardiff si am început nişte investigaţii care aveau să devină pur şi simplu o cufundare în abisurile spiritului uman.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Traim numai o viata?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *