Corpul astral

29,00 lei

A. E. Powell – Corpul astral.

Editura: RAM
Pagini: 224
An: 2009
Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Corpul astral face parte dintr-un ciclu de lucrari ale lui A. E. Powell consacrat corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, astral, mental si cauzal.

Pentru o persoana preocupata de spiritualitate aceasta lucrare îi va aduce informatii pretioase legate de corpul astral, dar si de lumea astrala în general. Corpul astral, corp al senzatiilor, pasiunilor, dorintelor si emotiilor, este un corp subtil pe care desi toti oamenii îl poseda si utilizeaza, dar foarte putini sunt constienti de existenta acestuia si si mai putini pot sa îl controleze deplin.

„A studia universul înseamnă a îi studia în acelaşi timp şi pe Dumnezeu şi pe om, fiindcă universul este expresia Gândirii Divine şi universul se reflectă în om.”

Viata unei fiinte evoluate spiritual nu mai este formata dintr-o serie de zile urmate de nopti de uitare, ci devine o viata activa, interesanta si utila, în care constiinta nu mai sufera nicio întrerupere (exista o continuitate a constiintei), el traind perfect constient atât în planul fizic, cât si în planul astral (în timpul somnului sau a unei dedublari constiente).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Corpul astral”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *