Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)

349,00 lei

Enciclopedia Universala Britannica (16 volume).

Categorie:
Editura: Litera
  • Volume: 16
  • Pagini: 5760
  • An: 2010
  • Stare: Ca nouă
  • Coperta: Cartonată

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Enciclopedia Britannica, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte editoriale din lume, a apărut la editura Litera, împreună cu Jurnalul Naţional, în 16 volume, în anul 2010.

Adresându-se unui public foarte larg şi eterogen în privinţa gusturilor şi a preferinţelor, Enciclopedia Universală Britannica adună între cele peste 5700 de pagini, mii de articole esenţiale şi relevante care acoperă informaţii actualizate de cultură generală, dar şi evenimente de ultim moment din lume. Peste 26.000 de articole, 2000 de imagini, 194 de hărţi, 150 de planşe şi grafice, plus 1000 de articole cu subiecte româneşti.

Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acopera multe arii de cunoastere – istorie, geografie, stiinte, religie, sport, tehnologie, arte – si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare.

Aceasta editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori, redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi in cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive dar si peste 1.000 de articole care vizeaza realitatile romanesti.

Enciclopedia Universala Britannica (16 volume).

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *