Reduceri!

Rapsodia romana

Prețul inițial a fost: 59,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.

-34%

Dominique Fernandez – Rapsodia romana.

Categorie: Autor:
Editura: Humanitas
  • Pagini: 280
  • An: 2000
  • Stare: Impecabilă

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Ce mai poate spune lumii de astazi, aflata in epoca Internetului, o carte de calatorii prin Romania ? Enorm de multe lucruri, atunci cand privirea autorului nu aluneca grabita si indiferenta in cautarea unor confirmari facile pentru idei prestabilite; cand dorinta de a-i intelege pe oameni si istoria lor ii deschide inima, fara a-i anestezia spiritul critic; cand isi alege drept „ghizi“ personalitati precum Enescu, Panait Istrati, Eliade, lonesco sau Cioran, prin opera carora incearca sa-si aproprieze peisajul si oamenii.

Dar, mai presus de toate, o carte cum e Rapsodia romana a lui Dominique Fernandez ne vorbeste noua, romanilor, prezentandu-ne chipul pe care-l aratam lumii, cu luminile si umbrele lui. Depinde de noi daca ne vom recunoaste sau nu in el.

Traducere de Adriana Gliga.

Despre autor

Dominique Fernandez s-a nascut la Paris in 1929. Dupa absolvirea Scolii Normale Superioare, este numit profesor la Institutul francez de la Napoli. Doctorat in litere in 1968, cu teza Esecul lui Pavese. Debut literar in 1959, cu romanul L’Ecorce des pierres. Activitate publicistica sustinuta la Nouvel Observateur.

Dominique Fernandez - Rapsodia romana.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rapsodia romana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *