Marilyn Monroe – secrete, glorie şi tragedie

19,00 lei

J. Randy Taraborrelli – Marilyn Monroe – secrete, glorie şi tragedie.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 432
  • An: 2009
  • Stare: Nouă

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Marilyn Monroe – un nume sinonim cu frumuseţea şi cu faima, cea mai sexy actriţă a tuturor timpurilor – era, în realitate, o femeie mult mai complexă decât imaginea fabricată la Hollywood. Norma Jean Mortensen s-a născut la Los Angeles, în 1926. Copilăria şi-a petrecut-o în familii adoptive şi în orfelinate, fără să-şi cunoască tatăl şi fără să-şi vadă prea des mama, internată într-un institut de psihiatrie. Căsătorită la 16 ani, doar pentru scurt timp, a fost descoperită de un fotograf, în timp ce lucra într-o fabrică de muniţie. Succesul nu a întârziat să apară, cu filme ca Niagara, Şapte ani de căsnicie sau Unora le place jazzul, Marilyn devenind vedeta absolută a anilor 1950. Viaţa personală i-a fost marcată de alte două mariaje eşuate: cu celebrul jucător de baseball Joe DiMaggio, apoi cu Arthur Miller, nu mai puţin faimosul dramaturg. Relaţiile sale cu membrii familiei Kennedy şi cu Frank Sinatra au stârnit adevărate scandaluri în epocă.

Cartea de faţă este prima care foloseşte documente secrete, declasificate în 2006, oferind informaţii inedite în legătură cu depresiile lui Marilyn, presupusa relaţie cu JFK, preşedintele SUA, sau abuzul de sedative şi de alcool care i-a provocat moartea, la doar 36 de ani.

Despre autor

J. Randy Taraborrelli, reporter la The Times, Paris Match, The Daily Mail, este cunoscut pentru biografiile sale şi despre alte vedete din lumea filmului şi a muzicii: Grace Kelly, Diana Ross, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Madonna, Cher, Michael Jackson.

J. Randy Taraborrelli - Marilyn Monroe - secrete, glorie şi tragedie.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marilyn Monroe – secrete, glorie şi tragedie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *