Criza economica si profetii ei

19,00 lei

Charles R. Morris – Criza economica si profetii ei.

Categorie: Autor:
  • Pagini: 144
  • An: 2010
  • Stare: Nouă

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Autor al bestsellerului New York Times, The Trillion Dollar Meltdown, şi a nenumărate alte lucrări şi articole pe teme preponderent economice, Charles R. Morris ne propune de această dată în Criza economică şi profeţii ei o incursiune concisă şi deosebit de interesantă în biografiile şi carierele a trei dintre oamenii care au anticipat criza economică pe care o traversează, la ora actuală, întreaga planetă.

Este vorba despre Warren Buffett, George Soros şi Paul Volcker, trei personalităţi în domeniul finanţelor, care, în ciuda concepţiilor şi abordărilor economice diferite, au avut întotdeauna în comun capacitatea de a judeca situaţia „la rece”, chiar şi atunci când pieţele financiare păreau să scape cu totul de sub control. Buffett şi Soros sunt printre cei mai mari investitori din toate timpurile, cu averi fabuloase pe care au ştiut să le gestioneze şi să le sporească şi atunci când pieţele erau favorabile, dar şi în situaţii de criză. Volcker, în schimb, fost preşedinte al Federal Reserve, în timpul mandatelor lui Jimmy Carter şi Ronald Reagan, şi consilier economic al lui Barack Obama, este privit în SUA ca un adevărat „salvator” al economiei naţionale în perioade de recesiune, el reuşind de nenumărate ori să redreseze situaţia economică sau să repare erorile de proporţii ale marilor bănci şi consorţii americane.

Lucrarea lui Morris nu este o lectură facilă, dar nici una de nişă, fiind adresată tuturor celor interesaţi de mersul economiei actuale dintr-o perspectivă mai amplă, cu informaţii extrase din cele mai de încredere surse în domeniu.

Charles R. Morris - Criza economica si profetii ei.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Criza economica si profetii ei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *