Winnie, melcusorul cel grabit

24,99 lei

Annette Herzog – Winnie, melcusorul cel grabit.

Pagini: 28
An: 2009
Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Winnie, melcuşorul, se trezeşte dis-de-dimineaţă şi porneşte grăbit spre mare cu coşul cu merinde în spinare. Visează la un picnic la malul mării însoţit de o bălăceală bună. Broscoiul, ciocănitoarea, cârtiţa şi ieduţul se entuziasmează de idee şi i se alătură rând pe rând. Dar toţi ceilalţi merg mai repede decât Winnie, care rămâne până la urmă singur, necăjit că n-a putut să ţină pasul cu prietenii lui.

  • Autoare: Annette Herzog
  • Ilustratoare: Evelyn Daviddi
  • Grupa de vârstă: 3-8 ani
  • ISBN: 978-973-88438-6-8
  • Format: 24,5×25,8 cm
  • carte ilustrată
  • coperţi cartonate

Winnie, melcuşorul, se grăbeşte. Soarele străluceşte pe cer şi el vrea să ajungă repede la mare. Prietenii se entuziasmeaza şi ei de idee şi-l urmează nerăbdători. Dar broscoiul, ciocănitoarea, cârtiţa, ba chiar şi ieduţul aleargă mai repede decât melcuşorul şi ajung primii la maşină. Aceasta porneşte fără Winnie. Melcuşorul nu se mai grăbeşte, ci o ia încetişor la pas şi se aşază la umbră să ia dejunul. Apoi începe ploaia şi Winnie are în curând o baltă lângă el. Parcă ar fi la mare! Dar se face frig şi prietenii se întorc pe fuga şi se grăbesc spre casele lor. Iar până la urmă cine ajunge primul acasă?

Winnie, melcuşorul cel grăbit

O poveste cu tâlc şi ilustraţii pline de prospeţime, din care Winnie învaţă că graba strică treaba. Păstrarea ritmului propriu e uneori mai potrivită şi mai folositoare.

Ilustraţii carte pentru copii 'Winnie, melcuşorul cel grăbit'
Ilustraţii carte pentru copii 'Winnie, melcuşorul cel grăbit'
Ilustraţii carte pentru copii 'Winnie, melcuşorul cel grăbit'

Despre autoarea cărţilor pentru copii Annette Herzog

Autoarea de origine germană Annette Herzog a studiat literaturile daneză şi engleză. Locuieşte în Copenhaga şi scrie cărţi pentru copii în limba germană şi daneză. Născută în Capri în 1973, ilustratoarea Evelyn Daviddi a urmat cursurile Institutului de Artă din Milano şi ale Institutului European de Design. Tânăra artistă a colaborat deja cu numeroase edituri din Italia, Germania, Spania, Austria, Statele Unite şi Taiwan, ilustrând cărţi pentru copii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Winnie, melcusorul cel grabit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *