Colectia completa Harry Potter (editia intai, 7 volume)

590,00 lei

J.K. Rowling – Colectia completa Harry Potter (editia intai, 7 volume).

Editura: Egmont
 • Pagini: 220, 250, 315, 645, 870, 585, 620
 • An: 2001-2007
 • Coperta: Broșată
 • Stare: Impecabilă

1 în stoc

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

 • Livrare oriunde în țară prin Curier Rapid
 • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Rarisimă ediție princeps în limba română a colecției complete Harry Potter, de J.K. Rowling, apărută la editura Egmont în 2001. Cele șapte volume apar în traducerea de excepție a Ioanei Iepureanu, care abordează același stil de exprimare ca cel al filmelor Harry Potter. Edițiile ulterioare ale editurii Arthur au folosit altă traducere, proprie.

Seria Harry Potter este una dintre cele mai de succes serii de cărți fantasy din toate timpurile. Aceasta cuprinde șapte volume, care urmăresc aventurile unui tânăr vrăjitor, Harry Potter, și prietenii săi, Hermione Granger și Ron Weasley, în timp ce învață magia la Școala de Vrăjitorie Hogwarts și luptă împotriva forțelor întunecate conduse de Lordul Voldemort.

Pachetul cuprinde toate cele 7 volume din serie:

 1. Harry Potter și Piatra Filosofală – Harry descoperă că este vrăjitor și începe primul an la Hogwarts, unde află despre moartea părinților săi și se confruntă cu primele amenințări din partea lui Voldemort.
 2. Harry Potter și Camera Secretelor – În al doilea an la Hogwarts, Harry și prietenii săi investighează atacurile misterioase asupra elevilor școlii și descoperă camera secretă creată de Salazar Slytherin.
 3. Harry Potter și Prizonierul din Azkaban – Harry află că Sirius Black, un evadat periculos din Azkaban, este pe urmele lui. Totodată, Harry descoperă adevărul despre moartea părinților săi și află mai multe despre trecutul său.
 4. Harry Potter și Pocalul de Foc – Harry participă la Turnirul Trivrăjitor, o competiție periculoasă între trei școli de magie. În final, Voldemort își recapătă forma fizică și puterile, ceea ce marchează începutul unei noi perioade întunecate.
 5. Harry Potter și Ordinul Phoenix – Harry află despre Ordinul Phoenix, un grup secret care luptă împotriva lui Voldemort. În același timp, se confruntă cu noi provocări la Hogwarts, inclusiv cu Dolores Umbridge, noul profesor de Apărare împotriva Magiei Negre.
 6. Harry Potter și Prințul Semipur – Harry și Dumbledore explorează trecutul lui Voldemort pentru a găsi și distruge Horcruxurile, obiecte magice în care Voldemort și-a ascuns părți din suflet pentru a deveni nemuritor.
 7. Harry Potter și Talismanele Morții – Harry, Ron și Hermione părăsesc Hogwarts pentru a căuta și distruge ultimele Horcruxuri. Finalul epic al seriei duce la o bătălie decisivă la Hogwarts, în care Harry se confruntă în cele din urmă cu Voldemort.

Seria “Harry Potter” este recunoscută pentru complexitatea sa narativă, dezvoltarea profundă a personajelor și explorarea în profunzime a unor teme esențiale precum prietenia, curajul, loialitatea și conflictul dintre bine și rău. Aceste elemente contribuie la impactul său durabil și la aprecierea largă în rândul cititorilor de toate vârstele, consolidându-i statutul de capodoperă a literaturii fantasy contemporane.

Prima ediție, tiraj limitat.

J.K. Rowling - Colectia completa Harry Potter (editia intai, 7 volume).

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colectia completa Harry Potter (editia intai, 7 volume)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *