Copilul meu nu mananca!

32,00 lei

Carlos Gonzalez – Copilul meu nu mananca!.

  • Pagini: 184
  • An: 2017
  • Stare: Nouă

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

  • Alegeți livrarea prin Poșta Română sau Curier Rapid
  • Stocul cărților este actualizat zilnic
Plătește în siguranță

Copilul meu nu mananca! este frica oricarui parinte. Dr. Carlos Gonzalez, tata si medic pediatru a inteles acest lucru si a venit in intampinarea parintilor ingrijorati.

Parintii de pretutindeni se ingrijoreaza atunci cand bebelusul sau copilul lor nu par sa manance la fel de mult cat cred ca ar trebui.

In cartea sa Copilul meu nu mananca!, Carlos Gonzalez da aceste temeri la o parte, explorand motivele pentru care un copil refuza mancarea. El demonteaza capcanele graficelor de crestere si explici cum cresterea si activitatea fizica afecteaza nevoile calorice ale copilului.

Copilul meu Nu mananca! trateaza pe larg problemele de alimentatie ale copiilor. Cum apar ele, cum pot fi evitate si care sunt urmarile daca fortam copilul sa manance. discuta despre cum pornesc problemele de mancare si cum pot fi evitate. Copilul meu nu mananca! include povestile mamelor si ce au simtit ele atunci cand copiii lor nu mananca.

Carlos Gonzalez ii asigura pe parintii ingrijorati ca un copil stie ca are nevoie de mancare si in ce cantitate. Copilul meu nu mananca! este o reamintire a faptului ca tot ce ar trebui parintii sa faca este sa ofere alimente sanatoase copiilor. Acestia la randul lor vor manca exact cat au nevoie din ce li se va oferi.

Carlos Gonzalez explica in cartea sa Copilul meu nu mananca! de ce sa fortezi un copil sa manance mai multe decat are nevoie este un obicei nesanatos care nu duce decat la multe lacrimi si tantrumuri. Si daca acestea sunt trecatoare urmarile pot fi si unele mai grave precum obezitatea la varste adulte.

In cartea sa Copilul meu nu mananca! autorul raspunde la intrebari precum:

  • De ce nu mananca copilul meu?
  • Cat de mult trebuie sa manance un copil?
  • De ce nu le plac copiilor legumele?