Coș de cumpărături

Anticariat online cu mii de cărți din toate domeniile

Transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei

Luni-Vineri 08:00 - 20:00

Anticariat online

Librărie cu mii de cărți noi și vechi din toate domeniile, colecțiile și categoriile, cu stoc actualizat zilnic și promoții săptămânale.

Fiecare comandă îți poate aduce reduceri supriză!
Carti de istorie anticariat librarie
Cărți de istorieuniversală și a RomânieiAfișează
Romane de dragosteHistorical RomanceAfișează
Ediții princepsși cărți rareAfișează

Noutăți în stoc

Despre anticariatul Cărți-Online

Anticariat online și librărie cărți online vechi și noi ce oferă o bogată gamă de carti anticariat și de librărie, cu mii de titluri din toate domeniile, de la beletristică și romane de dragoste, la volume de istorie, artă și filosofie, cărți pentru copii și ediții princeps.

Smart ideas

With dozens of intelligent concepts, you’ll find what you’re looking for in our store, and it will be unique and personalized to match.

Outstanding support

Our customer support is second to none – users rave about how we don’t rest until every issue is solved to their satisfaction.

Secure checkout

With 128-bit SSL security with advanced encryption you are guaranteed that your purchases are safe.

Real talk from our real customers

Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends do business with you.

În catalogul online al anticariatului nostru veți găsi cărți vechi și cărți noi, ediții princeps și ediții rare, cărți în limba engleză, franceză și germană, titluri epuizate în librării și alte volume apărute la edituri din România și edituri străine. Cărțile de anticariat sunt în marea lor majoritate în condiție execelentă, excepție fac cele la care se menționează o altă stare. De reținut este faptul ca în cazul cărților vechi și foarte vechi, trecerea timpului și tehnologia pe atunci diferită de prelucrare și imprimare a hârtiei, au lăsat o patină deosebită asupra cărților. Unele din volumele vechi sunt recondiționate sau coperțile au fost cartonate ori pânzate ulterior.
Libraria Carti Online
Anticariat carti online Romania
Fotografiile prezentate în dreptul cărților din anticariat sunt actuale și sunt poze reale ale cărților respective, nu imagini generice sau imagini luate de pe internet. Multe din titlurile anticariatului au mai multe poze aferente, cu detalii din interiorul paginilor, pentru o mai bună ilustrare generală a cărții.
Kevin Walsh

Offer of the week!

Outdoor essentials from legendary designer Tom Woo available at 25% off for one week only. Don't miss out on this incredible deal!​

Cele mai căutate cărți

Edituri

We pick the very best so you can be assured of the quality. There can be no compromises when it comes to materials, ease of wear, and durability.